ΑΡΧΙΚΗ Δελτία τύπου Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 8ο κύκλο του PRAKSIS Business Coaching Center

Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 8ο κύκλο του PRAKSIS Business Coaching Center

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ

Γνωρίζατε ότι η PRAKSIS ασχολείται, ενεργά και με μετρήσιμα αποτελέσματα, με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα; Το πρόγραμμα PRAKSIS Business Coaching Center μετρά ήδη 4 χρόνια ζωής, έχει στηρίξει περισσότερα από 175 επιχειρηματικά project και πλέον έχει να επιδείξει μία αποδεδειγμένα επιτυχημένη μεθοδολογία.

 

picture BCC.jpg 1

 

Το PRAKSIS Business Coaching Center δέχεται αυτή την περίοδο αιτήσεις για τον 8ο κύκλο του προγράμματος, το οποίο από τον Αύγουστου του 2016 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2018 υλοποιείται με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος Citi και την ενεργή υποστήριξη της Citi Ελλάδος. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν μία επιχειρηματική ιδέα και θέλουν να την κάνουν πράξη, σε υφιστάμενες επιχειρήσεις που βλέπουν την ανάγκη επέκτασης, αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες που χρειάζονται ενίσχυση των επιχειρηματικών τους δεξιοτήτων. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και εντατικό πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρηματικών δεξιοτήτων, διάρκειας 4 μηνών, το οποίο προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε επιλεγέντες συμμετέχοντες, ενώ θα δοθεί δυνατότητα συμμετοχής περιορισμένου αριθμού υποψηφίων από την επαρχεία μέσω Skype.

Στα 4 χρόνια λειτουργίας του, περισσότεροι από 200 άνθρωποι έχουν εμπιστευτεί το PRAKSIS BUSINESS COACHING CENTER και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν, καθώς ένας στους τρεις έχει κάνει την ιδέα του πράξη!

Το PRAKSIS BUSINESS COACHING CENTER ξεχωρίζει γιατί αφορά κάθε είδους επιχείρηση, για κάθε κλάδο της οικονομίας, χωρίς κριτήριο καινοτομίας (μοναδικό κριτήριο επιλογής είναι η βιωσιμότητα της ιδέας). Ξεχωρίζει, επίσης, για την εξατομικευμένη και προσωποποιημένη προσέγγιση που ακολουθεί, αλλά και γιατί εστιάζει τόσο στη συμβουλευτική και την εκπαίδευση όσο και στο business coaching. Για ένα διάστημα 4 μηνών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, οι συμμετέχοντες στο PRAKSIS BUSINESS COACHING CENTER θα έχουν διαδοχικές ατομικές συναντήσεις με επιχειρηματικούς συμβούλους και business coaches και θα συμμετάσχουν σε χρήσιμα εκπαιδευτικά σεμινάρια που υλοποιούνται από κορυφαίους παράγοντες της αγοράς.

 

Δείτε ολόκληρο το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Scroll to Top