ΑΡΧΙΚΗ Νέα ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ! Μία Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον HIV με τη συνεισφορά των εθελοντών μας!

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ! Μία Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον HIV με τη συνεισφορά των εθελοντών μας!

5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!

Μία Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον HIV με τη συνεισφορά των εθελοντών μας!

 

Συνέντευξη Τύπου (2 Δεκεμβρίου) – Ελεύθερες Αγκαλιές–

Πορεία – Διανομή Προφυλακτικών & Ενημερωτικών Φυλλαδίων στους Δρόμους της Αθήνας με συνοδεία της μπάντας του Δήμου Αθηναίων

 

Σήμερα 5 Δεκεμβρίου γιορτάζουμε τον εθελοντισμό και θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές μας που δίχως αυτούς δε θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε την καμπάνια ενημέρωσης για τον H.I.V. Για αυτή την καμπάνια κατέθεσαν την ενέργειά τους, το μεράκι τους, το χρόνο τους και τις επαγγελματικές και επιστημονικές τους γνώσεις πάνω από 200 άτομα ή /και νομικά πρόσωπα. Η καμπάνια αυτή συνεχίζεται… και η συνέχιση αυτή οφείλεται, κυρίως στην εθελοντική συνεισφορά και την αρωγή εθελοντών (απλών ιδιωτών, επαγγελματιών από διάφορους χώρους, νομικών προσώπων κ.α.).

Σήμερα επιλέξαμε να γιορτάσουμε τον εθελοντισμό, αλλά και να αναδείξουμε τα ποικίλα ζητήματα σχετικά με τον H.I.V., όπως αυτά κατατέθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε από την PRAKSIS και το ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ, στις 2 Δεκεμβρίου 2011 στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ.

Επισυνάπτεται το σχετικό Δελτίο Τύπου

Επισυνάπτονται τα Επιδημιολογικά Δεδομένα της  HIV λοίμωξης στηνΕλλάδα το 2011

Scroll to Top