ΑΡΧΙΚΗ Νέα Συνεργασία με την GivingStreets για ανέπαφες δωρεές

Συνεργασία με την GivingStreets για ανέπαφες δωρεές

Η PRAKSIS ξεκίνησε τη συνεργασία με την GivingStreets μια smartphone εφαρμογή που επιτρέπει την πραγματοποίηση δωρεών σε άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη (άστεγους, άπορες οικογένειες, κλπ.) καθώς και σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, χωρίς τη χρήση μετρητών. Σε κάθε φιλανθρωπικό οργανισμό αντιστοιχεί ένα μοναδικό QRcode. Για την πραγματοποίηση της δωρεάς, το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο δωρητής είναι να σκανάρει το QR code μέσω της εφαρμογής και να επιλέξει το ποσό της δωρεάς. Η δωρεά ολοκληρώνεται με χρήση κάρτας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς, και τα χρήματα είναι διαθέσιμα άμεσα στον τραπεζικό λογαριασμό κάθε οργανισμού.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν και λειτουργεί πιλοτικά σε συνεργασία με την PRAKSIS. Μέσω του GivingStreets θα συγκεντρωθούν χρήματα για τη διάθεση υπνόσακων και ειδών πρώτης ανάγκης στους άστεγους συνανθρώπους μας στο Κέντρο Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS, στο Μεταξουργείο.

Η εφαρμογή GivingStreets για την πραγματοποίηση δωρεών σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά μέσω του Google Play για συσκευές Android.

Δείτε περισσότερα εδώ

Με το QRcode που ακολουθεί, μπορείτε μέσω της εφαρμογής GivingStreets να κάνετε δωρεά στην PRAKSIS.

Scroll to Top