Βραβεύσεις

ΑΡΧΙΚΗ Βραβεύσεις

2017 – Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη
Το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2017 απονεμήθηκε στην PRAKSIS σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η PRAKSIS βραβεύτηκε για την έντονη δραστηριότητα της στα νησιά τα οποία δέχονται το ρεύμα των μεταναστών-προσφύγων/αιτούντων άσυλο, καθώς και τους καταυλισμούς, περιθάλποντας, επισιτίζοντας, ακόμα και προσφέροντας προσωρινή στέγαση σε όλα αυτά τα ιδιαίτερα ευπαθή άτομα, φροντίζοντας παράλληλα να υπάρχει μια μαρτυρία διασφάλισης των βασικών και απαράγραπτων δικαιωμάτων αυτών των ανθρώπων.

2016 – Education Business Awards
To 1ο Βραβείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας των Education Business Awards 2016 απονεμήθηκε στο Praksis Business Coaching Center. Το PRAKSIS Business Coaching Center είναι ένα κέντρο παροχής δωρεάν επιχειρηματικής εκπαίδευσης, συμβουλευτικής και business coaching σε κύκλους διάρκειας 4 μηνών, προς υποψηφίους που επιθυμούν να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα.

2015 – Philotimo Award
Κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης του οργανισμού Washington OXI Day Foundation στις ΗΠΑ, η PRAKSIS τιμήθηκε με το Δεύτερο Ετήσιο Βραβείο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για το Φιλότιμο, για την εξαιρετική συμβολή της στην ενίσχυση της κοινωνίας πρόνοιας και τη δέσμευσή της προς όλους όσοι βρίσκονται σε ανάγκη.

Scroll to Top