ΑΡΧΙΚΗ Νέα Ταξίδι στον κόσμο της Παιδικής Προστασίας

Ταξίδι στον κόσμο της Παιδικής Προστασίας

Ένα επιτυχημένο ταξίδι στον κόσμο της Παιδικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε στο Κολέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS με τη διοργάνωση της εκδήλωσης για το πρόγραμμα ‘Promoting Resilience of Refugee Child Protection at Risk‘. Στο πλαίσιο της Εκδήλωσης έγινε παρουσίαση του προγράμματος στους φοιτητές του κολλεγίου ενώ η Υπεύθυνη Τομέα Παιδικής Προστασίας, Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες – UNHCR, Greece κα Τσοβίλη Δώρα αναφέρθηκε στην ανάγκη για την προστασία των παιδιών προσφύγων που ζουν στην Ελλάδα και τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εμπλεκόμενοι φορείς αλλά και ο προσφυγικός πληθυσμός.


Επιπλέον, παρουσιάστηκε η έρευνα με τίτλο: «Θεραπευτική Παρέμβαση και διαχείριση τραύματος σε παιδιά πρόσφυγες» η οποία διεξήχθη κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του προγράμματος.

Οι μικροί μας φίλοι μας χάρισαν ένα μοναδικό θεατρικό δρώμενο, χρησιμοποιώντας την δύναμη της τέχνης ως μέσο έκφρασης και θεραπείας ενώ η διανομή δώρων που ακολούθησε τους δημιούργησε ανεξίτηλες στιγμές χαράς!!!!
Σε αυτό το όμορφο ταξίδι θέλουμε να πούμε ένα θερμό ευχαριστώ στους αξιόλογους εθελοντές μας. Εκείνοι ήταν η καρδιά πίσω από το θεατρικό δρώμενο που με το μεράκι και τον αφοσιωμένο χρόνο τους, δημιούργησαν στιγμές μαγείας που αγγίζουν καρδιές. Ευχαριστούμε τους MasterMinders από το ICPS COLLEGE για την ανεκτίμητη τους συνεισφορά στη δημιουργία αυτής της σπουδαίας πρωτοβουλίας.


Συνεχίζουμε αποφασισμένοι να προσφέρουμε αγάπη και προστασία στα παιδιά που το έχουν ανάγκη και υποστήριξη στις οικογένειές τους.

Scroll to Top