Επικοινωνία

Η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική για εμάς

Μιλήστε μας

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας και μοιραστείτε μαζί μας σχόλια, προτάσεις ή υποδείξεις για οποιοδήποτε θέμα αφορά τη δράση μας.

  Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για τo PRAKSIS. Τα στοιχεία που απαιτούνται από την ως άνω φόρμα επικοινωνίας, δηλαδή το όνομα και το email σας, είναι τα απολύτως απαραίτητα προκειμένου το PRAKSIS να μπορέσει να ανταποκριθεί στο αίτημά σας. Σας εφιστούμε την προσοχή και σας συμβουλεύουμε να μην εισάγετε ευαίσθητα δεδομένα στο πεδίο ελεύθερου κειμένου του μηνύματος. Σας ενημερώνουμε ότι τα δεδομένα που υποβάλλετε θα διατηρούνται με ασφαλείς μεθόδους από το PRAKSIS για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί για την εξυπηρέτησή σας σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

  Tα Κεντρικά Γραφεία μας

  Τα γραφεία της PRAKSIS βρισκονται στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο σταθμό μετρό της Ομόνοιας.

  Στουρνάρη 57
  104 32, Αθήνα

  Οδηγίες Πρόσβασης

  Καλέστε μας

  Στείλτε μας E-mail

  Οι Δομές της PRAKSIS

  Στις παρακάτω σταθερές δομές σε Αθήνα, Πειραιά, και Θεσσαλονίκη παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.
  Σε όλες τις δομές, η PRAKSIS συνεχίζει να τηρεί τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας για τον COVID-19, εφαρμόζοντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα βάσει των υποδείξεων των αρμόδιων αρχών.

  Athens Community Center
  Σαρπηδώνος 24
  104 42 Αθήνα

  Πολυιατρείο Θεσσαλονίκης
  Αρκαδιουπόλεως 1 &
  Αγ. Δημητρίου, 546 32

  Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων - Αθήνα
  Δεληγιώργη 26-28
  104 37 Μεταξουργείο

  Business Coaching Center
  Στουρνάρη 57
  104 42 Αθήνα

  Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων - Πειραιάς 
  Ζωσιμάδων 44
  185 31 Πειραιάς

  Scroll to Top