ΑΡΧΙΚΗ Νέα PRAKSIS- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ- 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

PRAKSIS- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ- 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Σε συνέχεια της χθεσινής εκδήλωσης για το μεταναστευτικό κώδικα, επισυνάπτεται link του κώδικα καθώς και της έκθεσης της Ελληνικής Ένωσης για τα δικαιώματα του ανθρώπου με παρατηρήσεις επί του κώδικα.

Επειδή όλος ο χρόνος των ερωτήσεων δόθηκε στις πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των ίδιων των μεταναστών που βρέθηκαν στην αίθουσα, κρατήσαμε τις δικές μας, ως ΜΚΟ PRAKSIS, για επόμενη επικοινωνία με τους ανθρώπους που ήταν στο πάνελ. Η PRAKSISμελετά το μεταναστευτικό κώδικα και θα τροφοδοτήσει άμεσα τους βουλευτές των κομμάτων με προτάσεις, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Κοινοβούλιο που αναμένεται να διεξαχθεί στις αρχές του νέου έτους.

Ενδεικτικά, αναρτάται σχετικό δημοσίευμα του alphatv.gr. Η συζήτηση καταγράφηκε από το OMNIA TV και εθελοντής της PRAKSIS θα την απομαγνητοφωνήσει και θα υπάρχει και σε κείμενο ως προς τα σημεία εισήγησης και τις ερωτήσεις/απαντήσεις που ακολούθησαν:
http://www.alphatv.gr/news/society/ekdilosi-gia-metanasteytiko-o-metanastis-einai-anthropos-tis-diplanis-portas

Ειδικές ευχαριστίες σε όσους και όσες βοήθησαν για όλο αυτό εντός PRAKSIS και στους φορείς με τους οποίους συνεργαστήκαμε: Φόρουμ Μεταναστών, Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων, Αθήνα 9,84 και OmniaTV. Θυμίζουμε ότι αποτελεί τη δεύτερη εκδήλωσή μας στο πλαίσιο των ανοιχτών συζητήσεων “Η κοινωνία των πολιτών +ομιλεί” (μετά τη συζήτηση που κάναμε τον περασμένο μήνα με τον κ. Γ. Βουδούρη για τον ΕΟΠΥΥ).

http://www.opengov.gr/ypes/?p=1943

www.hlhr.gr/images/site/1014/995_Kodikas_sxoliasmos.pdf

Scroll to Top