ΑΡΧΙΚΗ Δράσεις Πρόσκληση προς ιδιοκτήτες διαμερισμάτων για μίσθωση στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και εργασία για τους αστέγους».

Πρόσκληση προς ιδιοκτήτες διαμερισμάτων για μίσθωση στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και εργασία για τους αστέγους».

Tο Σωματείο PR.A.K.S.I.S. υλοποιεί το πρόγραμμα «Στέγαση και εργασία για τους αστέγους στην Αθήνα & Θεσσαλονίκη μέσω τριών εγκεκριμένων σχεδίων. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη των συνανθρώπων μας που ζουν σε συνθήκες έλλειψης στέγης μέσω υπηρεσιών στέγασης, ψυχοκοινωνικής στήριξης, ενεργοποίησης, κατάρτισης και προώθησης στην εργασία. Τα εγκεκριμένα σχέδια που υποστηρίζουν τα νοικοκυριά απευθύνονται τόσο σε μεμονωμένα άτομα όσο και σε οικογένειες.

 Για την υλοποίηση του προγράμματος η PRAKSIS αναζητά ιδιοκτήτες ακινήτων που επιθυμούν να προβούν στη μίσθωση διαμερισμάτων τους. Ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκρισή σας και στη συνδρομή σας για τη διευκόλυνση των συνανθρώπων μας.

Το πρόγραμμα προβλέπει επιδότηση ενοικίου των μισθωτών / ωφελούμενων του προγράμματος, μέχρι και 24 μήνες από την έναρξη της μίσθωσης, ποσό το οποίο εγγυάται να καλύψει το Σωματείο PR.A.K.S.I.S., ως φορέας διαχείρισης.

Επιπρόσθετα οι ωφελούμενοι του προγράμματος επιδοτούνται ως προς το επίδομα στέγασης του ΟΠΕΚΑ:

– για το 3ο έτος της μίσθωσης με το 75% του συμφωνηθέντος μισθώματος
– για το 4ο έτος της μίσθωσης με το ισχύον ύψος επιδότησης ενοικίου, χωρίς την ισχύ εισοδηματικών – περιουσιακών κριτήριων.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ιδιοκτήτες  μπορείτε να επικοινωνείτε:

Θεσσαλονίκη

Έφη Μανιατάκου
Τηλ: 2310 556145, 2310 550223
email: e.maniatakou@praksis.gr

Αθήνα

Νικόλας Σπηλιαρώτης
Τηλ.: 6939918807
email: n.spiliarotis@praksis

Scroll to Top