ΑΡΧΙΚΗ Εκδηλώσεις Οnline παρουσίαση του StreetSmart Learn, της νέας διαδικτυακής μας πλατφόρμας εκμάθησης

Οnline παρουσίαση του StreetSmart Learn, της νέας διαδικτυακής μας πλατφόρμας εκμάθησης

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου από τις 12:00 έως τις 13:30, η PRAKSIS σε συνεργασία με την Βέλγικη οργάνωση Mobile School διοργανώνει την online παρουσίαση του StreetSmart Learn, της ολοκαίνουργιας διαδικτυακής μας πλατφόρμας εκμάθησης. 

Το StreetSmart Learn προσφέρει ένα σύνολο online εκπαιδευτικών προγραμμάτων  πάνω σε βασικά θέματα που χρειάζονται οι youth workers στις καθημερινές τους δραστηριότητες με ευάλωτα αλλά και μη παιδιά, με ιδιαίτερη έμφαση στη μη τυπική εκπαίδευση και την προσωπική ανάπτυξη. Όλα τα προγράμματά μας χρησιμοποιούν πολλαπλά στυλ μάθησης για να καλύψουν τις ανάγκες των διαφορετικών προφίλ των μαθητών ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα καλών πρακτικών που βοηθάει στην άμεση σύνδεση της θεωρίας με την πράξη.

Επιπλέον, το StreetSmart Learn εστιάζει σε μια στρατηγική μικρομάθησης. Όλα τα μαθήματα και τα προγράμματά μας αποτελούνται από σύντομες μαθησιακές δραστηριότητες-διαλέξεις,  ώστε να κεντρίσουν με αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον των youth workers και παράλληλα να τους δώσουν τη δυνατότητα να μάθουν με τον δικό τους ρυθμό, όποτε και όπου αυτοί το επιθυμούν. Τέλος, οι youth workers που θα επιλέξουν να εκπαιδευτούν μέσα από την πλατφόρμα μας, θα αποκτούν πέρα από τις γνώσεις και ένα πιστοποιητικό ολοκλήρωσης του προγράμματος!

Mπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το παρακάτω link: 

https://teams.live.com/meet/9477466925132

Scroll to Top