ΑΡΧΙΚΗ Νέα Οι δράσεις της ομάδας streetwork, με αριθμούς

Οι δράσεις της ομάδας streetwork, με αριθμούς

Από τις αρχές Μαρτίου μέχρι και το 1ο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, η ομάδα street work της PRAKSIS, βρίσκεται στο δρόμο, κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Για εκείνους που το #menoumespiti, δεν είναι κάτι αυτονόητο,
στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της προφύλαξης από τον κορονοϊό, η ομάδα streetwork της PRAKSIS, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και ακολουθώντας τα μέτρα καιτις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), πραγματοποιούν σε κεντρικά σημεία της πόλης παρεμβάσεις μείωσης της βλάβης στο δρόμο και διανομής υγειονομικούυλικού για την προστασία των αστέγων, με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Παράλληλα, ενημερώνουν τον ευάλωτο πληθυσμό μοιράζοντας έντυπα στις εξής γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, αραβικά, φαρσί, ουρντού) για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και τη δυνατότητα επίσκεψης στο Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων στην Αθήνα και σε άλλες δημόσιες δομές.

Οι αριθμοί των δράσεων σε πράξεις: 
Μάρτιος: 511 kit με καθαρό ενέσιμο υλικό σε ενδοφλέβιους χρήστες και 151 kit υγιεινής μοιράστηκαν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (μάσκα, γάντια, αντισηπτικά μαντηλάκια) σε άστεγο πληθυσμό.

Απρίλιος: Μέχρι τα μέσα Απριλίου μοιράστηκαν 534 kit με καθαρό ενέσιμο υλικό σε ενδοφλέβιους χρήστες και 151 kit υγιεινής για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (μάσκα, γάντια & αντισηπτικά μαντηλάκια) σε άστεγο πληθυσμό.

Scroll to Top