ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Τον Ιούλιο 2014 το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο προσέφερε δωρεάν πρόσβαση για μία ημέρα στο πάρκο του, χαρίζοντας μία αξέχαστη εμπειρία σε 23 παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Ασυνόδευτων Ανηλίκων, στο πλαίσιο του προγράμματος ΣΤΕΓΗ PLUS (+) που υλοποιεί η PRAKSIS. Την γέφυρα για την υποστηρικτική αυτή δράση αλληλεγγύης έκανε η ΜΚΟ ΔΕΣΜΟΣ.

Τον Οκτώβριο 2017, το Αττικό Πάρκο στήριξε τις δράσεις της PRAKSIS για τον προσφυγικό πληθυσμό, προσφέροντας είσοδο έναντι συμβολικού χαμηλού αντιτίμου στο χώρο του πάρκου σε 51 εξυπηρετούμενους του προγράμματος «ΣΤΕΓΗ» & Supporting Vulnerable Single Women of the Day Centre in Athens providing Sheltering. Μέσω της ευγενικής του χορηγίας το Αττικό Πάρκο προσέφερε στους εξυπηρετούμενους του προγράμματος μία μοναδική εμπειρία καθώς και την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης και αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου.

Τον Μάρτιο 2018, το Αττικό Πάρκο στήριξε για άλλη μία φορά τις δράσεις της PRAKSIS για τον προσφυγικό πληθυσμό, προσφέροντας είσοδο έναντι συμβολικού χαμηλού αντιτίμου στο χώρο του πάρκου σε 12 εξυπηρετούμενους του προγράμματος της PRAKSIS «Protection For Vulnerable Women» καθώς και σε 6 συνοδούς από την οργάνωση.

http://www.atticapark.com/
Scroll to Top