ΒΙΚΟΣ

Τον Μάιο του 2015 η εταιρία ΒΙΚΟΣ συνέβαλε σημαντικά στην υλοποίηση του 2ου Εορταστικό Φεστιβάλ ‘The Yogis & Friends Project – Athens Edition’ το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στα πλαίσια της στενής συνεργασίας του The Yogis & Friends Project και της MKO PRAKSIS.

Η εκδήλωση ήταν μια τριήμερη γιορτή γύρω από τη γιόγκα, τη μουσική και την κοινωνική αλληλεγγύη, με κοινό σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από το ανθρωπιστικό έργο της PRAKSIS σχετικά με την ανακούφιση του άστεγου πληθυσμού της πόλης μας.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ελεύθερη χρηματική συνεισφορά των συμμετεχόντων έχουν ήδη διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS, που λειτουργεί στην οδό Δεληγιώργη 26-28 στο πλαίσιο του Προγράμματος ‘ΣΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΝ’.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία ΒΙΚΟΣ για την στήριξη της.

Τον Δεκέμβριο του 2017 η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. υποστήριξε ενεργά το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας αναψυκτικά για την ετήσια καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εορτή. Συγκεκριμένα προσέφερε 240 μπουκαλάκια νερό και 180 μπουκαλάκια αναψυκτικών τα οποία διανεμήθηκαν στους ωφελούμενους του Κέντρου Ημέρας.

http://www.vikoswater.gr/
Scroll to Top