ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ

Tον Μάρτιο, Απρίλιο και Μάϊο 2020, η Ελληνική εταιρεία Γρηγόρης Μικρογεύματα ΑΕ, προσέφερε στην PRAKSIS μεγάλη ποσότητα και ποικιλία τροφίμων (αλλαντικών, τυριών και αρτοποιημάτων)για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων των δομών και των προγραμμάτων της PRAKSIS.

Τον Μάιο 2017, τα Γρηγόρης Μικρογεύματα (Πατησίων 44) στήριξαν τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 7 σακούλες με σφολιατοειδή, τα οποία διατέθηκαν στους επισκέπτες του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα. Τον Ιούνιο 2017, τα Γρηγόρης Μικρογεύματα (Πατησσίων 44) προσέφεραν 16 σακούλες σφολιατοειδή, τα οποία διατέθηκαν στους επισκέπτες του Κέντρου Ημέρας της PRAKSIS στην Αθήνα. Τον Ιούλιο 2017 τα Γρηγόρης Μικρογεύματα προσέφεραν 14 σακούλες με είδη σφολιάτας τα οποία μοιράστηκαν στους εξυπηρετούμενους του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων στην Αθήνα. Τον Αύγουστο 2017, το καταστημα Γρηγόρης Μικρογεύματα (Πατησίων 44) προσέφερε 14 σακούλες με είδη σφολιάτας για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστ΄ςεγων της PRAKSIS στην Αθήνα. Τον Σεπτέμβριο 2017, τα Γρηγόρης Μικρογεύματα προσέφεραν μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 3 σακούλες με είδη σφολιάτας τα οποία διατέθηκαν στους επισκέπτες του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.

Tον Αύγουστο 2017, η εταιρεία Γρηγόρης Μικρογεύματα στήριξε τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας 10 πακέτα espresso DECAF 6,5gr πακ/50τμχ, τα οποία διατέθηκαν στο Κέντρο Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων στην Αθήνα.

https://www.gregorys.gr/
Scroll to Top