ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕUROBANK

Το Μάρτιο 2015, οι εργαζόμενοι στον τομέα οργάνωσης της EUROBANK αγκάλιασαν τις προσπάθειες της PRAKSIS, προσφέροντας χρηματικό ποσό για την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενών μας στο πρόγραμμα ΣΥΝ στο ΠΛΗΝ, καθώς επίσης παιχνίδια και γλυκά για τους μικρούς επισκέπτες του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων στην Αθήνα. Τον Μάρτιο 2016, η εθελοντική ομάδα εργαζομένων της ΕUROBANK υποστήριξαν το πρόγραμμα ΣΥΝ στο ΠΛΗΝ, προσφέροντας για την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων της Αθήνας 300 ζευγάρια κάλτσες, 70 σκούφους, 80 κασκόλ, 100 ζευγάρια γάντια, 74 θερμούς, 157 αδιάβροχα, 54 μπλούζες fleece, 65 κουβέρτες διάσωσης αλουμινίου, 2 σκηνές καθώς και 600 πετσέτες για τη λειτουργία των λουτρών του Κέντρου Ημέρας.
Τον Σεπτέμβριο 2016, η εθελοντική ομάδα εργαζομένων της τράπεζας στήριξε το πρόγραμμα της Κοινωνικής Κατοικίας, προσφέροντας 16 κούτες με σχολικά είδη (σχολικές τσάντες, στυλό, τετράδια, γόμες) για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών των οικογενειών του προγράμματος. Τον Δεκέμβριο 2016, η εθελοντική ομάδα εργαζομένων της τράπεζας στήριξε τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας είδη ρουχισμού. Πιο συγκεκριμένα, προσέφερε 108 μπλούζες / πουκάμισα, 83 παντελόνια, 23 μπουφάν και 1 μεγάλη σακούλα με διάφορα είδη (κασετίνες, τσάντες κτλ.).
Τον Ιανουάριο 2016, οι εργαζόμενοι της τράπεζας στήριξαν τις δράσεις της PRAKSIS, προσφέροντας 52 τεμάχια μπλούζες-πουκάμισα, 5 ζευγάρια παπούτσια, 4 μπουφάν, 8 τεμάχια φορέματα και 20 τεμάχια παντελόνια, τα οποία διατέθηκαν για τη στήριξη των ωφελούμενων των προγραμμάτων της PRAKSIS.
Τον Οκτώβριο 2017, οι εργαζόμενοι της τράπεζας EUROBANK στήριξαν τις δράσεις της PRAKSIS και πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα της Κοινωνικής Κατοικίας, προσφέροντας σχολικά είδη (τσάντες, τετράδια μολύβια στυλό), τα οποία διατέθηκαν στα παιδιά των εξυπηρετούμενων οικογενειών του προγράμματος για τη στήριξη των αναγκών τους για τη νέα σχολική χρονιά.

Scroll to Top