ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΥΒΕΛΗ

Τα Ζαχαροπλαστεία Κυβέλη από τον Οκτώβριο 2014 και σε τακτά χρονικά διαστήματα υποστήριξε τους ωφελούμενους του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο 2014 προσέφερε 2 τούρτες, 10 κέικ, και ένα μεγάλο κουτί με σοκολάτες. Επίσης, τον Δεκέμβριο 2014, προσέφερε για τους ωφελούμενους του Κέντρου Ημέρας 11 σακούλες με γλυκά και αλμυρά σνάκς και 10 κέικ. Τον Δεκέμβριο 2015, διέθεσε για την περίοδο των Χριστουγέννων 10 κιλά χριστουγεννιάτικα μπισκότα ενώ τον Ιανουάριο 2015 προσέφερε για τους ωφελούμενους του Κέντρου Ημέρας 3 κουτιά με cup cakes, και 3 κουτιά με μπισκότα. Τον Φεβρουάριο 2016,το ζαχαροπλαστείο διέθεσε για τους ωφελούμενους του Κέντρου Ημέρας 9 κουτιά με γλυκά και 19 κουτιά το Μάρτιο της ίδιας χρονιάς. Επίσης τον Απρίλιο 2016 υποστηρίζοντας πάλι το Κέντρο Ημέρας διέθεσε για τους ωφελούμενούς του 21 γλυκές μερίδες και 4 κουτιά με γλυκά, ενώ τον Μάιο 2016 προσέφερε 40 μονάδες φωτισμού.

Τον Οκτώβριο 2017, τα Ζαχαροπλαστεία Κυβέλη στήριξαν το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα, προσφέροντας μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 150 μερίδες γλυκού, οι οποίες διατέθηκαν στους εξυπηρετούμενους του Κέντρου Ημέρας.

Τον Νοέμβριο 2017, τα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ προσέφεραν 1085 μερίδες γλυκού τα οποία διατέθηκαν στους εξυπηρετούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.

Τον Δεκέμβριο 2017, τα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη στηρίξαν την Ετήσια Χριστουγεννιάτικη Παιδική γιορτή που διοργάνωσε η PRAKSIS σε συνεργασία με τον Σύλλογο Νιγηριανών Γυναικών Ελλάδος στο Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα, προσφέροντας μελομακάρονα, κουραμπιέδες και χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Επίσης, τον Δεκέμβριο 2017 τα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με σκοπό τη στήριξη των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων προσέφεραν 855 μερίδες γλυκού. Τον Ιανουάριο 2018, τα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με σκοπό τη στήριξη των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων προσέφεραν 1.110 μερίδες γλυκού. Τον Φεβρουάριο 2018, τα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με σκοπό τη στήριξη των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων προσέφεραν 855 μερίδες γλυκού. Τον Μάρτιο 2018, τα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με σκοπό τη στήριξη των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων προσέφεραν 830 μερίδες γλυκού.

https://cheesecake.gr/
Scroll to Top