ΚΟΛΛΕΓΙΟ ALBA

Τον Μάρτιο 2016 το Κολλέγιο ALBA στήριξε το πρόγραμμα ΣΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΝ και συγκεκριμένα το Κέντρο Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων, προσφέροντας 35 μερίδες φαγητού για τους ωφελούμενούς του. Επίσης, τον Ιούνιο 2016 προσέφερε 40 σαλάτες για τους ωφελούμενους του Κέντρου Ημέρας, ενώ τoν Σεπτέμβριο 2016 το κολλέγιο προσέφερε 230 μερίδες φαγητό, 120 μερίδες φρούτου και 3 κούτες ψωμάκια για τη στήριξη των αναγκών των ωφελούμενων του Κέντρου Ημέρας.

Τον Απρίλιο 2017, το ALBA Graduate Business School στήριξε το Κέντρο Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα, προσφέροντας μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της MKO ΜΠΟΡΟΥΜΕ 15 σάντουιτς τα οποία διατέθηκαν στους επισκέπτες του Κέντρου Ημέρας.
Τον Μάιο 2017, το ALBA Graduate Business School στήριξε τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας 30 σάντουιτς τα οποία διατέθηκαν για τις ανάγκες σίτισης των επισκεπτών των Κέντρων Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα. Τον Ιούλιο 2017, το ALBA Graduate Business School διέθεσε από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του κολλεγίου, 45 μερίδες φαγητού για ανάγκες σίτισης των επισκεπτών του Κέντρου Ημέρας στην Αθήνα.

http://www.alba.edu.gr/
Scroll to Top