ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε. – ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., τον Σεπτέμβριο 2014, με τη ευγενική διαμεσολάβηση του Ομίλου Υγεία, στήριξε το έργο μας, προσφέροντας κατεψυγμένα λαχανικά και ζύμες για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υποδοχής Ανηλίκων Αθήνας, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “ΣΤΕΓΗ PLUS (+)”.
Από τον Ιούνιο 2015 έως και τον Ιούνιο 2016 η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε., συνέχισε να στηρίζει τις προσπάθειες μας προσφέροντας και πάλι κατεψυγμένα προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών και των δύο Κέντρων Υποδοχής Ανηλίκων στην Αθήνα, τις ανάγκες στο Κέντρο Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων που λειτουργεί στο Μεταξουργείο, τις ανάγκες των ωφελούμενων του προγράμματος ΣΤΕΓΗ στην Αθήνα και των ωφελούμενων μας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Τον Ιούνιο 2016, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Β.Ε.Ε. στήριξε το Κέντρο Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων καθώς και τις ανάγκες των Ξενώνων Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, προσφέροντας 40 TEM. Σπανάκι, 56 TEM. Αρακά, 32 TEM. Φασολάκια, 48 TEM. Τυροπιτάκια και 20 TEM. Ανάμικτη σαλάτα. Επίσης, τον Οκτώβριο 2016, η εταιρεία προσέφερε 100 ΤΕΜ. σπανάκι, 72 ΤΕΜ. Αρακά, 32 ΤΕΜ. Φασολάκια, 20 ΤΕΜ. ανάμικτη σαλάτα λαχανικών και 72 ΤΕΜ. Τυροπιτάκια για την κάλυψη των αναγκών των Κέντρων Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της PRAKSIS.

http://www.barbastathis.com/
Scroll to Top