Η οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα. Λειτουργώντας ως κόμβος επικοινωνίας των δωρητών τροφίμων και του προγράμματος ΣΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΝ, δημιούργησε «γέφυρες» με αποτέλεσμα να προσφέρει πολύτιμη στήριξη στους επισκέπτες των Κέντρων Ημέρας σε αναρίθμητες περιπτώσεις. Επίσης, το ΜΠΟΡΟΥΜΕ στέκεται στο πλάι της PRAKSIS και παρέχει στήριξη σε όλα τα προγράμματα του, είτε προσφέροντας τρόφιμα για τους ωφελούμενους του, είτε δικτυώνοντας την οργάνωση με την εταιρική κοινωνική ευθύνη με σκοπό την δωρεά σε προϊόντα εκτός τροφίμων, αλλά και προάγοντας τις δράσεις του οργανισμού. Κατά αυτόν τον τρόπο, το ΜΠΟΡΟΥΜΕ γεφύρωσε εταιρείες όπως η ΕΨΑ, η BOEHRINGER INGELHEIM, η ΤΟΝΙΚΟ, η FABRICA DE VINO, το FRESH HOTEL, η CARPO, η ΑΛΠΙΚΟ ΨΥΓΕΙΑ, αλλά και φορείς όπως η ΑΣΟΕΕ, το Μουσείο της Ακρόπολης, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, ο Σύλλογος Φοιτητών Πολυτεχνείου και πληθώρα ιδιωτών, ώστε να φτάσει η πολύτιμη βοήθεια τους στις δομές της PRAKSIS.
Μέσω τις ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ Μπορούμε τον Νοέμβριο 2016, προσφέρθηκαν για την κάλυψη των αναγκών σίτισης των ωφελούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων 80 μερίδες φαγητού από το εστιατόριο Vezene, 10 μερίδες φαγητό από το Hotel Athinais, 15 μερίδες φαγητού από το ξενοδοχείο Electra Palace και 25 μερίδες φαγητό από το εστιατόριο Αντωνόπουλος.
Επίσης, τον Νοέμβριο 2016 η ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ στήριξε τους ωφελούμενους του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων, προσφέροντας 2 σακούλες βρεφικό γάλα, 1 σακούλα πάνες, 1 σακούλα βρεφικά ρούχα, 1 σακούλα ρούχα. Τον Δεκέμβριο 2016, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τη στήριξη των ωφελούμενων του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων το εστιατόριο Vezene, προσέφερε 1170 μερίδες φαγητού, η εταιρεία La Chocolaterie 30 μερίδες, το Ηotel Athinais 175 μερίδες και το εστιατόριο Αντωνόπουλος 165 μερίδες. Επίσης, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ η εταιρεία YOLENI’S προσέφερε για τη στήριξη 10 σακούλες λαχανικά και η εταιρεία ΒΟΟ Productions μερίδες φαγητού για τη στήριξη των ωφελούμενων του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων.
Tον Ιανουάριο 2017 μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ το εστιατόριο Αντωνόπουλος προσέφερε για τις ανάγκες σίτισης των ωφελούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων 190 μερίδες φαγητού, το εστιατόριο Vezene 860 μερίδες φαγητού, το Hotel Athinais 170 μερίδες φαγητού και το Radisson Blu Park Hotel 30 μερίδες φαγητού. Επίσης, μέσω της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ η εταιρεία BOO Productions προσέφερε μερίδες φαγητού για τη στήριξη των ωφελούμενων του Κέντρου Ημέρας της PRAKSIS, η εταιρεία ΝEFOOD 20 μερίδες φαγητού και το Παναθηναικό Στάδιο 77 τυρόπιτες, 90 γιαούρτια και 10 κιλά μανταρίνια.
Τον Φεβρουάριο 2017 μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ η εταιρεία Νefood στήριξε το Κέντρο Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων, προσφέροντας μερίδες φαγητού. Επίσης, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ το Hotel Athinais προσέφερε 115 μερίδες φαγητού, το ΚΥΑΔΑ 480 μερίδες φαγητού, η εταιρεία «Οδός Κασσάνδρας» 300 μερίδες γλυκό, 25 μερίδες φαγητού το εστιατόριο Αντωνόπουλος, 6 μερίδες φαγητού το Fabrica de Vino, 100 μερίδες φαγητού και 20 μερίδες γλυκό το 20ο Νηπιαγωγείο Ζωγράφου και 25 σαντουίτς το Κέντρο Έρευνας Ανθρωπίνων Συμπεριφορών, όλες οι μερίδες διατέθηκαν για τη στήριξη των επισκεπτών του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.
Τον Μάρτιο 2017, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τη στήριξη των επισκεπτών του Κέντρου Ημέρας στην Αθήνα το εστιατόριο ΜΠΕΜΠΕΚΑ προσέφερε 30 μερίδες φαγητό, το Ηotel Athinais 240 μερίδες φαγητού, το πρατήριο Άρτου Αργυρώ Ζανιώτη 35 κιλά ψωμί, το εστιατόριο Αντωνόπουλος 330 μερίδες φαγητού, το Radisson Blu Park Hotel 50 μερίδες, το Παναθηναϊκό Στάδιο 110 μερίδες φαγητού και 5 κιλά πορτοκάλια, η Εurobank 80 μερίδες φαγητού και 80 μερίδες γλυκού και τα ζαχαροπλαστεία FRESH 30 τεμάχια γλυκού.
Τον Απρίλιο 2017, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τη στήριξη των επισκεπτών του Κέντρου Ημέρας στην Αθήνα το Hotel Athinais προσέφερε 115 μερίδες φαγητού, το Radisson Blu Park Hotel 118 σάντουιτς, τα Ζαχαροπλαστεία FRESH 151 τεμάχια γλυκού και τούρτες (5.700gr), η Οργάνωση Γη 30 μερίδες ρύζι, το Πρατήριο Άρτου Αργυρώ Ζανιώτη 25 κιλά ψωμί, ο φούρνος Κεφάλα 49 κιλά ψωμί και το εστιατόριο Αντωνόπουλος 105 μερίδες.
Τον Μάιο 2017, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τη στήριξη των επισκεπτών του Κέντρου Ημέρας της PRAKSIS στην Αθήνα, ο Φούρνος Κεφάλα προσέφερε 220 κιλά ψωμί, τα Γρηγόρης Μικρογεύματα 7 Σακούλες σφολιατοειδή, το Athens Melia Hotel 10 μερίδες φαγητού, η Ολλανδική Πρεσβεία 50 σάντουιτς, το εστιατόριο Αντωνόπουλος 70 μερίδες φαγητού, η Aria Fine Catering 300 lunch bags, το Alba Graduate Business School 30 σάντουιτς, το Παναθηναϊκό Στάδιο 3 συσκευασίες με φρούτα, 150 σάντουιτς και 150 μικρά γαλατάκια, η Cana Laboratories 150 συσκευασίες των 200γρ ρυζάλευρο, τα ζαχαροπλαστεία FRESH 10 κούτες γλυκά και 5 τούρτες, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου 100 μερίδες φαγητού, η ΜΚΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ 30 μερίδες φαγητού και το Hotel Athinais 160 μερίδες φαγητού. Τον Ιούνιο 2017, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων παραλάβαμε 16 σακούλες σφολιατοειδή από τα Γρηγόρης Μικρογεύματα, 150 κιλά ψωμί από το φούρνο Κεφάλα, 240 μερίδες φαγητού από το Athinais Hotel, 960 μερίδες από το εστιατόριο VEZENE, 9 σακουλάκια αποξηραμένα φρούτα από το CARPO καφεκοπτείο, 4 τεμάχια γιαούρτι και 14 τεμάχια γάλα από την εταιρία YOLENI’S, 75 μερίδες φαγητού από το εστιατόριο Αντωνόπουλος, 90 μερίδες από το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, 460 μερίδες λουκουμάδες από το κατάστημα Λουκουμάδες «Αιγαίον», 5 μερίδες φαγητού από το ΡΟΜΑΝΤΣΟ, 50 μερίδες φαγητού από τη Σχολή Χιλλ, 30 μερίδες φαγητού από το Catering La Chocolatiere, 3 τάρτες, 7 πάστες, 13 τεμάχια γλυκού σε ποτήρι, 19 παστάκια, 5Κg σε τούρτες, 1 μπωλ 4-5 μερίδες γλυκού και+ 30 τεμάχια κωνικά από τα Ζαχαροπλαστεία Fresh, καθώς και 30 μερίδες φαγητού από το Ε.Β.Ε.Α. Τον Ιούλιο 2017, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων παραλάβαμε 200 μερίδες φαγητού από το Athinais Hotel, 140 κιλά ψωμί από το φούρνο Κεφαλά, 30 μερίδες λουκουμάδες από το κατάστημα Λουκουμάδες «Αιγαίον», 14 σακούλες με σφολιατοειδή από τα Γρηγόρης Μικρογεύματα, 4.800Kg σε τούρτα παραγωγής και 131 τεμάχια γλυκού από τα Ζαχαροπλαστεία Fresh, 440 κιλά λαχανικά και φρούτα από την Λαϊκή Αγορά Γκύζη, 45 μερίδες φαγητού από το ALBA Graduate Business School καθώς και 3858 τεμάχια ICE TEA από την ΑΒ Βασιλόπουλος. Τον Αύγουστο 2017, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων παραλάβαμε 200 μερίδες φαγητού, 2 σακούλες με σνακ και χυμούς και 1 σακούλα με είδη προσωπικής υγιεινής από το Athinais Hotel, 140 κιλά ψωμί και 6 σακούλες σφολιατοειδή από το φούρνο Κεφαλά, 15 σακιά αλεύρι, 2 κούτες μανιταρόπιτες 4 κούτες τυροπιτάκια, 1 κούτα γαλατόπιτες, 2 κουτιά μαργαρίνες, 3 δοχεία λάδι, 4 συσκευασίες κακάο, 1 πακέτο σφολιάτες και 2 κούτες λουκουμάδες από το κατάστημα Λουκουμάδες «Αιγαίον», 14 σακούλες με σφολιατοειδή από τα Γρηγόρης Μικρογεύματα, 9.615 kgr σε τούρτα παραγωγής, 87 τεμάχια γλυκού, 0,800 kgr γλυκό κορμό και 1 Kgr μπισκότα από τα Ζαχαροπλαστεία Fresh, 75 μερίδες φαγητού από το Catering La Chocolatiere, 36 χυμούς 250ml από το 3600 Hotel, 130 μερίδες φαγητού από το Saint George Lycabettus Boutique Hotel, 25 μερίδες φαγητού από το Εστιατόριο Αντωνόπουλος και 1.574 kgr αποξηραμένα φρούτα από την εταιρεία Carpo.
Τον Σεπτέμβριο 2017, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ προσφέρθηκαν 215 μερίδες φαγητού από το Athinais Hotel, 135 κιλά ψωμί από το φούρνο Κεφαλά, 3 σακούλες με σφολιατοειδή από τα Γρηγόρης Μικρογεύματα, 40 μερίδες φαγητού από το Catering La Chocolatiere, 35 μερίδες γλυκού από το ζαχαροπλαστείο FRESH, 40 μερίδες φαγητού από το Hotel Grande Bretagne, 15 μερίδες φαγητού από το 48 Urban Garden, 15 μερίδες φαγητού από το St. George Lycabettus, 25 μερίδες φαγητού από το εστιατόριο Αντωνόπουλος, και 15 μερίδες φαγητού από τα γυρίσματα του ΜΠΟΡΟΥΜΕ, οι οποίες διατέθηκαν για την στήριξη των αναγκών σίτισης των επισκεπτών του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.
Τον Οκτώβριο 2017, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ παραλάβαμε , 245 μερίδες φαγητού από το Athinais Hotel, 145 κιλά ψωμί και 7 σακούλες κουλούρια από το φούρνο Κεφαλά, 30 μερίδες φαγητού από το Catering La Chocolatiere, 25 μερίδες γλυκού από τα ζαχαροπλαστεία FRESH, 25 μερίδες γλυκού από το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, 60 μερίδες φαγητού από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, 12 μερίδες φαγητού από τη Fabrica De Vino, 110 μερίδες φαγητού από τον ΟΠΑΠ Α.Ε., 30 μερίδες φαγητού από το Impact Hub, 45 μερίδες φαγητού από το εστιατόριο Αντωνόπουλος, 6 μερίδες φαγητού από το ERGON, 30 μερίδες γλυκού από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 30 μερίδες φαγητού από παιδότοπο, 30 μερίδες φαγητού από το INNOVATHENS, 150 μερίδες γλυκού από τα Ζαχαροπλαστεία Κυβέλη, 70 μερίδες από το GAZARTE και 100 τελάρα σταφύλια, τα οποία διατέθηκαν για την στήριξη των αναγκών σίτισης των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.
Τον Νοέμβριο 2017, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ παραλάβαμε 250 κιλά ψωμί καθώς και κουλούρια από τον φούρνο Κεφαλά, 260 μερίδες φαγητού από το ξενοδοχείο Athinais, 80 μερίδες φαγητού από το Radisson Blu Park Hotel, 100 μερίδες φαγητού από το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, 100 μερίδες φαγητού από την εταιρεία catering La Chocolatier, 1085 μερίδες γλυκού από τα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη, 4 σακούλες με τρόφιμα από την Endeavor Greece, 75 κιλά ψωμί και κουλούρια από τον φούρνο Ρούπα, 100 μερίδες φαγητού από τον OΠΑΠ, 20 μερίδες γλυκού από το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, 15 μερίδες φαγητού από το Impact Hub Athens, 7 είδη σφολιάτας από το ΦΥΛΛΟ ΦΥΛΛΟ coffee & snack, 7 κιλά γλυκά και 5 κιλά παγωτό από τα ζαχαροπλαστεία FRESH. Τα είδη διατέθηκαν για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.
Τον Δεκέμβριο 2017, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ παραλάβαμε , 210 μερίδες φαγητού από το Athinais Hotel, 192 κιλά ψωμί και 5 σακούλες κουλούρια από το φούρνο Κεφαλά, 260 κιλά ψωμί και κουλούρια από τον φούρνο Ρούπα, 260 μερίδες φαγητού από το Catering La Chocolatiere, 10 τεμάχια γλυκά παραγωγής και 9,565 KG γλυκά από τα ζαχαροπλαστεία FRESH, 30 μερίδες φαγητού από το εστιατόριο Αντωνόπουλος, 200 μερίδες φαγητού από την ΟΠΑΠ Α.Ε., 30 μερίδες φαγητού από το IMPACT HUB ATHENS, 15 μερίδες φαγητού από την εταιρία CPI, 20 μερίδες φαγητού από το Radisson Blu Park Hotel, 10 τυρόπιτες από το Φύλλο Φύλλο snack bar, 50 μερίδες από την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος και 855 μερίδες γλυκού από τα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη. Τα είδη διατέθηκαν για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.
Τον Ιανουάριο 2018, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ παραλάβαμε 195 μερίδες φαγητού από το Athinais Hotel, 240 κιλά ψωμί και κουλούρια από το φούρνο Κεφαλά, 300 κιλά ψωμί και κουλούρια από τον φούρνο Ρούπα, 150 μερίδες φαγητού από το Catering La Chocolatiere, 110 μερίδες γλυκού από τα ζαχαροπλαστεία FRESH, 70 μερίδες φαγητού από το εστιατόριο Αντωνόπουλος, 150 μερίδες φαγητού από το Divani Caravel Hotel, 50 μερίδες φαγητού από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, 50 μερίδες φαγητού από Radisson Blu Park Hotel, 100 μερίδες φαγητού από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 330 μερίδες φαγητού από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου και 1110 μερίδες γλυκού από τα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη. Τα είδη διατέθηκαν για τη στήριξη των αναγκών σίτισης των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.
Τον Φεβρουάριο 2018, μέσω της ευγενικής διαμεσολάβησης της ΜΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ παραλάβαμε 220 μερίδες φαγητού από το Athinais Hotel, 150 κιλά ψωμί και κουλούρια από το φούρνο Κεφαλά, 255 κιλά ψωμί και κουλούρια από τον φούρνο Ρούπα, 50 μερίδες φαγητού από το Σεράφειο Κολυμβητήριο, 40 μερίδες φαγητού από την Ορίζων Ασφαλιστική, 50 μερίδες φαγητού από την Τράπεζα Ελλάδος, 50 σάντουιτς από το DIVANI CARAVEL HOTEL, 8 μερίδες φαγητού από το Melia Athens Hotel, 180 μερίδες φαγητού από τον ΟΠΑΠ, 80 μερίδες φαγητού από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου, 5 σακούλες τρόφιμα μακράς διάρκειας από ιδιώτη, 855 μερίδες γλυκού από τα ζαχαροπλαστεία Κυβέλη καθώς και 900 μερίδες από την Daily Taste. Τα είδη διατέθηκαν για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.
http://www.boroume.gr/