ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ

Η Οργάνωση Γη έχει σκοπό την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής και κοινωνικής νοημοσύνης. Το Κέντρο της Γης δημιουργήθηκε για να ενημερώνει και κυρίως να εμπνέει τους επισκέπτες του, πάντα μέσα στη λογική της συλλογικής αντιμετώπισης των προβλημάτων. Μέσα από την ενίσχυση της επαφής του ανθρώπου με τη φύση, μια επαφή που, όπως έχει αποδειχτεί από επιστημονικές έρευνες, θεωρείται από τις πιο ευεργετικές δραστηριότητες για την ψυχική υγεία ενός ανθρώπου και ιδιαίτερα των παιδιών.
Η μη κερδοσκοπική οργάνωση προσέφερε δωρεάν ξενάγηση στους χώρους της στους εξυπηρετούμενους του προγράμματος ΣΤΕΓΗ PLUS (+) του Κέντρου Υποδοχής Ασυνόδευτων Ανηλίκων αλλά και Ευάλωτων Πληθυσμών.

Τον Ιούνιο 2016, η Οργάνωση Γη στήριξε το πρόγραμμα ΣΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΝ, προσφέροντας 300 μερίδες φαγητού στο Κέντρο Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.
Τον Απρίλιο 2017, η Οργάνωση Γη στήριξε ξανά το Κέντρο Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων, προσφέροντας 30 μερίδες φαγητού για τις ανάγκες των επισκεπτών του Κέντρου Ημέρας.
Τον Μάιο 2017, η Οργάνωση Γη στήριξε το Κέντρο Ημερησίας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα, προσφέροντας 30 μερίδες φαγητού.

http://www.organizationearth.org/
Scroll to Top