ΑΡΧΙΚΗ Υποστηρικτές Εταιρείες Καλλυντικά – Προσωπική Υγιεινή ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. MEGA DISPOSABLES S.A

Τον Οκτώβριο 2021, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε για άλλη μία φορά τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Πιο συγκεκριμένα, παραλάβαμε 600 πακέτα υγρά μαντήλια τουαλέτας LAVEX FRESH MINIPACK 10X2+1, τα οποία διατέθηκαν για τη στήριξη των αναγκών του εξυπηρετούμενου άστεγου πληθυσμού που επισκέπτεται τα Κέντρα Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα και στον Πειραιά.

Τον Οκτώβριο 2021, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Πιο συγκεκριμένα, παραλάβαμε 600 πακέτα χειρουργικές μάσκες ΜΕΓΑ TYPE II SMALL 5τμχ., οι οποίες διατέθηκαν για τη στήριξη των αναγκών του εξυπηρετούμενου πληθυσμού των προγραμμάτων μας, μέσω του PRAKSIS Community Center.

Τον Ιούλιο 2021, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙOΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε για άλλη μία φορά τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας 1920 πακέτα αντιβακτηριδιακά μαντήλια WΕΤ HANKIES LEMON τα οποία διατέθηκαν για τη στήριξη των αναγκών του άστεγου πληθυσμού και των ευάλωτων οικογενειών που επισκέπτονται το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.

Τον Ιούνιο 2021, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙOΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε για άλλη μία φορά τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας 480 πακέτα μωρομάντηλα BABYLINO FRAGRANCE FREE τα οποία διατέθηκαν για τη στήριξη των αναγκών των εξυπηρετούμενων οικογενειών με βρέφη του COMMUNITY CENTER (πρώην Πολυϊατρείο Αθήνας) και του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.

Tον Μάιο του 2021, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε τα προγράμματα της PRAKSIS για τον άστεγο πληθυσμό προσφέροντας προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Πιο συγκεκριμένα, παραλάβαμε 1.440 πακέτα αντιβακτηριδιακά μαντήλια WΕΤ HANKIES LEMON, τα οποία διατέθηκαν για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που διαβιούν σε συνθήκες έλλειψης στέγης μέσω της Ομάδας Street Work της PRAKSIS στο πλαίσιο των δράσεων μας για την πανδημία COVID19.

Τον Απρίλιο 2021, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε τα προγράμματα της PRAKSIS,προσφέροντας 150 συσκευασίες Χειρουργικές Μάσκες Προσώπου TYPE II ΜΕΓΑ MEDIUM 5 TEM και 180 συσκευασίες Χειρουργικές Μάσκες Προσώπου TYPE II ΜΕΓΑ LARGE 5 TEM. Τα είδη διατέθηκαν για τη στήριξη των αναγκών και ιατρικών υπηρεσιών του COMMUNITY CENTER (πρώην Πολυϊατρείο Αθήνας) της PRAKSIS.

Τον Δεκέμβριο 2020, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙOΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε για άλλη μία φορά τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας 30 κιβώτια μωρομάντηλα BABYCARE (720 πακέτα) με σκοπό τη στήριξη των εξυπηρετούμενων οικογενειών των προγραμμάτων μας, μέσω του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα και της κοινωνικής μας δομής aDRESS.

Tον Οκτώβριο 2018, η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙOΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε., η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη, προσέφερε 2400 τεμάχια αντιβακτηριδιακά μαντήλια για τα χέρια MΕΓΑ για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων των προγραμμάτων της PRAKSIS.

 

http://www.megadis.gr
Scroll to Top