ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. MEGA DISPOSABLES S.A

ΑΡΧΙΚΗ Υποστηρικτές Εταιρείες Καλλυντικά – Προσωπική Υγιεινή ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. MEGA DISPOSABLES S.A

Τον Σεπτέμβριο 2023, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε τις ευάλωτες εξυπηρετούμενες οικογένειες με βρέφη του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα, προσφέροντας   60 συσκευασίες μωρομάντηλα BABYCARE CALMING 2+1 και 30 συσκευασίες πάνες BABYLINO SENS (COTTON SOFT) N4+10-15KG/46.

Τον Ιούνιο 2023, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. προσέφερε για τη στήριξη των προγραμμάτων της PRAKSIS 30 συσκευασίες πάνες BABYLINO SENSITIVE (COTTON SOFT) Νο 4 8-13KG/ 50 καθώς και 30 συσκευασίες πάνες BABYLINO SENSITIVE (COTTON SOFT) Νο 5 11-16KG/ 44. Τα είδη διατέθηκαν για τη στήριξη των αναγκών των ευάλωτων οικογενειών με βρέφη που εξυπηρετούνται μέσω του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.

Τον Απρίλιο 2023, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας 120 συσκευασίες ΣΕΡΒ.EDUP SENSITIVE SUPERECONOMY 18 -καθώςκαι 40 συσκευασίες PANTS ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ N2 MEDIUM 20.

Τα είδη διατέθηκαν στο πλαίσιο της δράσης στήριξης του προγράμματος «Θεμέλιο Συμμετοχής για την Αστεγία», η οποία υλοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023, με σκοπό τη στήριξη των συνανθρώπων μας που διαβιούν στον δρόμο.

Τον Οκτώβριο 2021, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε για άλλη μία φορά τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Πιο συγκεκριμένα, παραλάβαμε 600 πακέτα υγρά μαντήλια τουαλέτας LAVEX FRESH MINIPACK 10X2+1, τα οποία διατέθηκαν για τη στήριξη των αναγκών του εξυπηρετούμενου άστεγου πληθυσμού που επισκέπτεται τα Κέντρα Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα και στον Πειραιά.

Τον Οκτώβριο 2021, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Πιο συγκεκριμένα, παραλάβαμε 600 πακέτα χειρουργικές μάσκες ΜΕΓΑ TYPE II SMALL 5τμχ., οι οποίες διατέθηκαν για τη στήριξη των αναγκών του εξυπηρετούμενου πληθυσμού των προγραμμάτων μας, μέσω του PRAKSIS Community Center.

Τον Ιούλιο 2021, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙOΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε για άλλη μία φορά τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας 1920 πακέτα αντιβακτηριδιακά μαντήλια WΕΤ HANKIES LEMON τα οποία διατέθηκαν για τη στήριξη των αναγκών του άστεγου πληθυσμού και των ευάλωτων οικογενειών που επισκέπτονται το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.

Τον Ιούνιο 2021, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙOΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε για άλλη μία φορά τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας 480 πακέτα μωρομάντηλα BABYLINO FRAGRANCE FREE τα οποία διατέθηκαν για τη στήριξη των αναγκών των εξυπηρετούμενων οικογενειών με βρέφη του COMMUNITY CENTER (πρώην Πολυϊατρείο Αθήνας) και του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα.

Tον Μάιο του 2021, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε τα προγράμματα της PRAKSIS για τον άστεγο πληθυσμό προσφέροντας προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Πιο συγκεκριμένα, παραλάβαμε 1.440 πακέτα αντιβακτηριδιακά μαντήλια WΕΤ HANKIES LEMON, τα οποία διατέθηκαν για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που διαβιούν σε συνθήκες έλλειψης στέγης μέσω της Ομάδας Street Work της PRAKSIS στο πλαίσιο των δράσεων μας για την πανδημία COVID19.

Τον Απρίλιο 2021, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε τα προγράμματα της PRAKSIS,προσφέροντας 150 συσκευασίες Χειρουργικές Μάσκες Προσώπου TYPE II ΜΕΓΑ MEDIUM 5 TEM και 180 συσκευασίες Χειρουργικές Μάσκες Προσώπου TYPE II ΜΕΓΑ LARGE 5 TEM. Τα είδη διατέθηκαν για τη στήριξη των αναγκών και ιατρικών υπηρεσιών του COMMUNITY CENTER (πρώην Πολυϊατρείο Αθήνας) της PRAKSIS.

Τον Δεκέμβριο 2020, η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙOΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. στήριξε για άλλη μία φορά τα προγράμματα της PRAKSIS, προσφέροντας 30 κιβώτια μωρομάντηλα BABYCARE (720 πακέτα) με σκοπό τη στήριξη των εξυπηρετούμενων οικογενειών των προγραμμάτων μας, μέσω του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PRAKSIS στην Αθήνα και της κοινωνικής μας δομής aDRESS.

Tον Οκτώβριο 2018, η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙOΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε., η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη, προσέφερε 2400 τεμάχια αντιβακτηριδιακά μαντήλια για τα χέρια MΕΓΑ για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων των προγραμμάτων της PRAKSIS.

http://www.megadis.gr
Scroll to Top