Τον Απρίλιο του 2021, η εταιρεία PepsiCo προσέφερε για ακόμα μια φορά χρηματική δωρεά για τη στήριξη του εξυπηρετούμενου πληθυσμού από τα Κέντρα Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων Αττικής της PRAKSIS.

Tον Δεκέμβριο του 2020, η εταιρεία PepsiCo προσέφερε χρηματική δωρεά για τη στήριξη του ευάλωτου πληθυσμού που εξυπηρετείτε από το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων Αθηνών της PRAKSIS.

Τον Οκτώβριο 2020, η PepsiCo, προσέφερε για ακόμα μια φορά προϊόντα για τη στήριξη των ωφελουμένων των δομών της PRAKSIS. Πιο συγκεκριμένα, προσέφερε μεγάλη ποσότητα σε προϊόντα LAYS και LIPTON.

Toν Ιούνιο 2020, η εταιρεία προσέφερε για τις ανάγκες του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων Αθηνών της PRAKSIS, μεγάλη ποσότητα σε μπάρες δημητριακών Quaker, σνακς και αναψυκτικά LIPTON.

Tον Απρίλιο 2020, η εταιρεία PepsiCo (Tasty Foods-PepsiCo και PepsiCo-HBH), προσέφερε στην PRAKSIS μεγάλη ποσότητα και ποικιλία τροφίμων (snacks, κρύο τσάι και αναψυκτικά) για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων των δομών και των προγραμμάτων της PRAKSIS.

https://www.pepsico.com.gr/
Scroll to Top